Barnas uker =)

// annonse

Det er tid for Barnas Uker igjen hos Coop Obs Hypermarked! Det er alltid spennende å se hvilke tilbud de har. De har et ekstremt bredt utvalg av varer, av både mat, leker, utstyr, klær og mye mye mer. Ved et par anledninger fremover skal jeg vise dere noen av de utvalgte produktene som er på tilbud hos Coop Obs Hypermarked.

Denne uken har jeg funnet frem litt forskjellige produkter som er på tilbud , hentet fra kundeavis som du kan se hele av her.

Siden det er tilbud på frukt og grønt nå vil jeg tipse om denne fantastiske pavlovakaken. Den er bare HELT fantastisk, med gul krem som virkelig topper smaken.

2

topbanner1 topbanner2 topbanner4 topbanner5 topbanner6 topbanner7

KONKURRANSE – VINN GAVEKORT

Jeg kjører i gang konkurranse her på bloggen også, hvor en av dere stikker av med et gavekort på 1000,- som kan brukes på Coop Obs Hypermarked. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på facebook hvor du skriver hva du ville brukt gavekortet på.

Du kan bruke kundeavisen for å lage deg en ønskeliste.

56 kommentarer til «Barnas uker =)»

 1. Jeg ville gitt det til min søster som er alenemor til 2. Ikke alltid like lett å få endene til å møtes, så kunne hun bruke det på mat og evt. noe til barna.

 2. Jeg ville kjøpt fleeceklær til vår eldste datter, og fylt på ullgarderoben til begge ungene våre. :-)

 3. Jeg elsker coop obs og barnas uker :) Vi er så heldige så vi har butikken bare 20 minutter unna oss. Hvis jeg hadde vunnet gavekortet, ville jeg brukt det på ull og vintersko til minstejenta :)

 4. Jeg ville brukt det på og handle nytt trenings klær som jeg kan bruke. Har just operert tåa og satt inn en ståltrå igjennom tåa og må gå på krykker i 8 uker,så ser meget frem til og begynne og kunne trene igjen og hadde ikke vært feil med noe nytt trenigns klær.

  Ønsker deg en fin kveld!

 5. Eldstegutten ønsker seg ny sparkesykkel og det tror jeg han kunne finne til en gunstig pris her. Ellers er det jo alltid behov for ullklær til tre unger som vokser..!

 6. Ville spart det til høsten og vinteren og kjøpt ullklær til ungene, det brukes alltid kjøpes på Obs uansett.

 7. Coop Obs er en fantastisk butikk, de har så mange bra tilbud!! :) Hadde jeg vunnet skulle jeg brukt det på ulltøy og vinterutstyr

 8. Ville brukt gavekortet på janus ull og navigare fleecesett :)
  *krysser fingrene for litt vinnerlykke*

 9. Begge jentene har vokst mye i sommer, og med en liten til på vei hadde gavekortet utvilsomt gått til ullklær til alle tre.

 10. Jeg ville nok kjøpt litt av alt vi trenger i hverdagen, samt en god del frukt og bær;) det er veldig godt å finne noe sunt i fruktfatet når man blir litt småsulten:) lettere å holde seg unna usunnheter også da;)

 11. Heisann! Jeg er nettopp begynt på sykepleiestudiet, men er veldig usikker på om dette er noe for meg. Har du lyst til å bare si litt om hva det går ut på å være sykepleier, og hvilke oppgaver du har som sykepleier (f. eks på sykehus)? :)

 12. Om jeg er så heldig å vinne vil jeg bruke det på ulltøy og regntøy til jenten vår:-)
  Hadde kommet godt med!;-)

 13. Hadde jeg var så heldig å vinne ville det blitt nye duck boots og ulltøy til barna

 14. Jeg ville helt klart brukt pengene på ullklær og sko til gutten min på snart 1 år som begynner i barnehagen snart :)

 15. Jeg ville brukt det til og kjøpe vintertøy til min 1.klassing. hun har vokst veldig mye siden sist vinter så trenger mye nytt.

 16. Hei jeg ville brukt det på ull klær til de to guttene mine minstemann skal starte i barnehagen i november, så det hadde passet supert

 17. Hei jeg ville brukt det på ull klær til de to guttene mine minstemann skal starte i barnehagen i november, så det hadde passet supert

 18. Hvis jeg skulle vært så heldig og vinne skulle jeg brukt gavekortet på Dock Boots til lille snuppa vår på 2 år. Også ville jeg kjøpt ullklær til begge barna – årets kolleksjon fra Janus er min favoritt :-)

 19. Jeg ville ha kjøpt nytt regntøy og støvler til Vesla, å noe Ull klær :)
  Høsten kommer jo stupende på oss.

  Jeg følger deg på facebook, MEN jeg har i dag letet med gal etter FB siden til bloggen din:
  jeg finner den ikke, den er som forduftet.. Er sikkert bare jeg som leter feil.
  Jeg har letet etter Fru.Maela mer en bare ord osv osv.
  Masse forskjellig.
  Så hvor kan jeg finne deg på Facebook :)

  Har også sett meg rundt her på bloggen om en snarvei, men fant ikke det heller.
  Fant den private siden din, men ikke den til bloggen sikkert jeg som er blind, å søker helt feil.

  Mvh Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>