OJa, vi elsker Joha

// annonse

Høsten er ulltid, og for oss med små barn betyr det også at man må fornye og bytte ut «ullgarderoben». I denne alderen vokser barna så utrolig fort så ulltøy som passet i fjor høst, eller før sommeren opplever mange at plutselig er for smått. Vi har nå fylt på ullhyllen her i huset, med fantastisk ulltøy fra kjente Joha. Det er ull ungene tåler uten å få eksem, de har friske farger og er helt herlige. Joha var faktisk en av de første merkene jeg hørte om da vi fikk Thea for 6 år siden og idag kommer det rabattkode på alle varer fra Joha, fra nettbutikken Småungene som jeg har et fast samarbeid med.

15% rabatt på varer fra Joha

Rabattkode: joha15

Gjelder ut onsdag.

PS! De har også satt ned alt fra Okker Gokker til 50%. 

1 2 3 4 5

5 kommentarer til «OJa, vi elsker Joha»

    1. Størrelsene deres tilsvarer alltid de to nærmeste vanlige størrelsene om du skjønner. 70 for eksempel 68/74, 120 blir da sikkert 116/122. Nå som jeg har ei lita ei på ett år har bodyen hvertfall alltid vart lenge før jeg må over til ny størrelse. Vet ikke hvordan det er med de større størrelsene :)

  1. Skammelig off topic, men hvor er den innmari stilige lyslenken bak ved vimplene fra?
    Kule ullklær fra Joha Vi har brukt de om igjen på alle 3 barna våre, kan knapt se det er brukt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>