Fantastisk, skjønt og perfekt

Er det noe jeg har sansen for så er det unike, komfortable barneklær i god kvalitet. Jeg har blitt kjent med skjønne Rebekka Widerøe som er gründer av Gullkorn Design. Jeg har alltid vært superfan av klærne hun har sydd og ble superglad når hun i fjor åpnet nettbutikk slik at alle kunne handle de nydelig klærne. I anledning VIP-åpning av nettbutikken sendte Rebekka oss en pakke med fantastisk barnetøy og gjett om vi gledet oss til å få det i posten (klærne er sponset).

Ungene har brukt klærne masse alt, og de er superdigge, spesielt nå som høsten desverre kommer snikende for fult. Rebekka ønsker å gi dere en VIP-rabatt på alle basic-varer i nettbutikken. Basic ligger øverst i nettbutikken når du trykker jente og gutt. TIPS: Følg henne på instagram også for fantastisk inspirasjon –> @gullkorndesign.

1

20% rabatt
Rabattkode: REBEKKAVIP
Gjelder til og med 10. september

Uten navn

Tok med noen bilder nettbutikken også, noe så herlig? Bildene er jo bare nydelige! Tenke jeg skulle lage collager også, men begynte å plukke ut varer og hadde tilslutt tatt med hele kolleksjonen, så da anbefaler jeg heller å klikke deg inn i nettbutikken og se hele utvalget der. Prisen er faktisk ikke ille heller til å være et så unikt merke.
3 4 5 6 7 8 92

PSSSST…. Nå har vi et VELDIG spennende prosjekt på gang! Derfor har jeg vært litt fraværende de siste dagene. Skal oppdatere dere imorgen om prosjektet og gleder meg til å dele det med dere.

6 kommentarer til «Fantastisk, skjønt og perfekt»

 1. For noen herlige klær. Må på shopping med en gang, tror jeg. Og så herlig skjønne barna dine er. Ikke minst på det bildet av Thea med lilla jakke og røde blad i hånden Utrolig vakker og med flotte trekk! Ikke det at jeg ikke har synest hun har vert vakker før, men på det bildet var hun rett og slett en slående skjønnhet!

 2. Av de siste 4 innleggene dine er 3 (!!!) ren reklame, og 1 kjøpetips på ebay. Kan dermed se ut som om pengene har tatt over denne bloggen, og erstattet tidligere gode og personlige innlegg med substans, inspirasjon, mening og innhold. Så takk for meg, hilsen tidligere leser.

 3. Må si meg enig med Christiane over her-synd!! Men dette er jo selvsagt opp til deg :) Ha en fin kveld

  1. Døgnet mitt har desverre ikke nok timer til å hverken gjøre spennende ting hver dag kun for å skrive om det, eller ha tid til å skrive innlegg med substans, inspirasjon, mening og innhold. Derfor går det litt i rykk og napp. Den siste uken har bestått av 2 nattevakter, 2 to bursdager, 2 dagvakter, skolestart for Thea, oppussing av huset, månedshandling, middagslaging, klesvask, husvask, venner, familie og enda mer familie. Jeg klarer ikke finne opp kruttet hele tiden, og selvom jeg har planlagt å rekke å skrive spennende og innlegg hver dag så er plutselig klokken 22 og jeg er helt tom for krefter, derfor er det noen uker jeg kun klarer å skrive de planlagte innleggene som er i samarbeid med andre – men andre uker blir det bare vanlige innlegg. Jeg er ingen superwoman med mange flere timer i døgnet, og noen dager – og mange dager, velger jeg da og prioritere andre ting som faktisk er viktigere :) Det er jo min blogg, og ingen som tvinger noen til å lese den, den er mitt fristed – og jeg har ingen plikt ovenfor noen å skrive visse type innlegg eller så og så mange innlegg, heldigvis :)

   Vi får håpe kommende uke blir bedre – men jeg kan ikke love noe, fordi dagene og ukene blir aldri som planlagt og jeg har faktisk et liv som krever at jeg er tilstede her hjemme også og ikke bare «online» :)

  2. Jeg har mange bilder jeg har tatt og planlagt å skrive om, men jeg har rett og slett ikke hatt tid :)

 4. Må si meg enig med de andre her. Du har falt i fellen som så mange andre bloggere. Du reklamerer så mye at hver enkelt produkt du sponser mister troverdigheten. Alt kan jo ikke være så fantastisk! Og tar det ikke like lang tid å lage er sponset innlegg som er innlegg over hvordan dagen din har vært? Premien med å få sponsede klær frister vel mer tipper jeg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>