Sensommergrilling

Idag skal jeg komme med et deilig mattips til dere! Vi ble introdusert for dette tidligere i sommer da et vennepar var hos oss på middag og de sjesset så på «brokkolisalat». Jeg ante ikke hva det, og hadde aldri smakt det før – men det ble ikke siste gangen, for vi har laget det flere ganger i ettertid. Det var utrolig godt, også så enkelt. Takk for oppskrift Terese.

☆ 1 brokkoli
☆ 1 Bokser creme fraich
☆ 2 ss sitronsaft
☆ 2 ss sukker
☆ 1/2 -1 ss hvitvinseddik
☆ 1/2 – 1 rødløk
☆ Salt og pepper

⇨ Kutt brokkolien i små biter. Bland alt i en bolle, smak til med litt salt og pepper.
⇨ Server til nydelig grillmat. På bildet under hadde vi indrefilét surret i bacon, små aspargis surret i bacon og båtpoteter med deilig hjemmeblandet krydderblanding.

1

4 kommentarer til «Sensommergrilling»

  1. Hahaha, så snedig! Jeg fikk smake dette hos farmor i sommer og la ut nesten samme oppskrift i dag tidlig 😛
    Knallgodt er det iallefall

  2. Dette har vi dilla på også! Vi har brukt litt en halv boks lett creme fraiche mot to hoder brokkoli og hatt oppi rosiner, pinjekjerner, rødløk og sprøstekt spekeskinke også. Høres ut som en pussig kombo men det ER SÅ godt!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>